Underbart !!

2012-02-29 @ 15:56:56

Hejsan alla fina läsare !! Vilket väder :)) Strålande sol och en grymt bra dag i skolan! Härligt :D Har nu ätit mellanmål och ska ut på en låång promenad i vår-solen ..... Älskar´t! Min vovve får självklart följa med :)) Senare blir det middag och sen bara slappa! Plugga lite :))) Ha en fortsatt bra dag! Pöss#

Tisdags-skratt..

2012-02-28 @ 20:31:10

En snygg & vältränad kille gick mot en tjej.

Tjejen: Tja! Är du biff?
Killen: Ja.
Tjejen: Synd, jag är vegiterian.



HAHA! :)) Ville bjussa på något roligt :))

Sista dagen !

2012-02-28 @ 19:12:19

Då var det dax för skola igen imorgon ! Såå skönt att vara ledig..... Men skönare att vara tillbaka i vardagen med rutiner och alla underbara vänner i skolan! Förresten firade min vinst med en lååååång promenad med vovven! Så nu är jag uppladdad för imorgon! För då ska jag lämna in mitt arbete som jag har gjort i idrotten! Teori.. Riktigt kul att få visa sina kunskaper, löööv it :)) Undra när jag får hem grejorna ;) LÄNGTAR SÅÅÅ MYCKET! Men back to school... Ni kommer såklart att få veta direkt när jag har fått hem grejorna.. :))) Nu ska jag förbreda mig inför morgondagen och dricka en kopp te lite senare! Puss puss, älskar er!

KOLLA HIT!

2012-02-28 @ 14:43:49

http://www.blogkeen.com/view_blog.aspx?id=12727392&blog=221884

DENNIS M

HAN ÄR VÄRD ERAN UPPMÄRKSAMHET!!!!

DENNIS M!

2012-02-28 @ 14:41:42

Hejsan !! Ännu en underbar ledig dag!! Oh såå skönt.. Precis när jag satte mig vid datorn och skulle förbreda mitt skolarbete så kollade jag fejjan lite snabbt och såg att jag hade vunnit på en tävling som jag deltog i. Dennis M Sveriges största manliga bloggare!! Ham gjorde verkligen min dag! Är såå glad!!! Rekomenderar han starkt ! Följ hans blogg för det gör jag! Här är MITT PRIS! 

EN GÅNG I PHUKET!

2012-02-26 @ 21:53:01

Vilken awesome film!! LÖÖV IT! Nu ska jag sova för imorgon väntas morgonträning!
PEACE

Hemma träning!

2012-02-26 @ 13:49:29

Nu ska det tränas flygskär!! HEMMA! Måste bli vigare inför GULL-OLEE! :)) Sen ikväll blir det bio med mammi! Hoppas på en lyckad kväll! Jag skulle så gärna vilja ha lite kul! :)

LÄNKEN!!

2012-02-26 @ 07:45:23

Nu kommer länken till mitt åk från Örebro!!!

ÖREBRO 2012 ♥

2012-02-25 @ 21:44:50

ÖREBRO !

2012-02-25 @ 20:41:39

Då var jag tillbaka i Beccy´s hem!! Underbart! Borta bra men hemma bäst! Tävlingen gick riktigt bra, ett fint åt med fantastiska piruetter och hopp! Samt fina steg! Mitt hårda arbete har gett resultat det visas tydligt på tävlingar! Jag kom delad 5a + specialpris! Riktigt nöjd! Allt är såå kul.. Att få tävla är sjukt awesome!! Finns inget bättre.. Jag mår såååååå bra utav det och om 2 veckor är det dags igen,,,, GULL-OLLE !!!! Vilket betyder STEN HÅRD TRÄNING!! Måste även säga att alla konståkningstjejer var fantastiska och ALLA var grymt duktiga!! Vill ni se mitt åk från idag ??? Jag kommer snart att länka till youtube för där finns den tydligen! :)) Så kommentera gärna mitt åk! Vad var bra och mindre bra ?? ;)) Jag är nöjd iaf! Kommer även dyka upp mängder med bilder! Stolt fotograf.. Imorrn börjar jag med min hårda träning inför Gull-Olle! 9:00 på isen, LÖÖÖÖV IT :)
PEACE

Hemma recept!!!

2012-02-24 @ 17:40:22

GASH !! Åhh så himla skönt med relax + spa hemma!! Gjort allt helt själ!! Ansiktsmask, hårinpackning och kropps-rengörare!!!! Recept på allt kommer ! Ni kommer även få se före och efter bilder!! I ansiktsmasken är det OLJA, ÄGGULA, HONUNG, HAVREGRYN CITRON OCH BANAN!!  Gurka för ögonen ! Hårinpackningen bestod av FETT!! Riktigt bra för håret! Flytande margarin helt AMAZING! Kropps-rengöraren är likadan som ansiktsmasken! WOW! Filat fötterna och smörjt in kroppen med body-lotion!! Senare blir det fot-bad och fot-inpackning :)) WONDERFUL :) Förbreder mig inför tävlingen!! ÅH ÄLSKAR DAGEN INNAN TÄVLING!! Tästa mina recept och skriv om ni tyckte att det var bra :) Ser ni skillnaden ??? 1, FÖRE 2, EFTER

BIG NEWS !!!

2012-02-22 @ 22:18:26

TÄVLING på lördag i Örebro !!! TAGGAR! Ska därför träna stenhårt imorgon!! Svårt att återhämta sig så fort men jag ska göra allt jag kan!! :) ♥ ÅHH SÅÅ GLAD! TRALALALALA !!!!


AWESOME

I`m back! ♥♥♥

2012-02-22 @ 21:59:07

Äntligen är jag frisk!! Woop Woop :) Så självklart taggar jag morgon - träning tomorrow!! åh vad skönt! :)) Längtar verkligen :) Min dag har varit underbar. Jag har shoppat piercing och en väska!! Jag har även beställt ett nytt skydd till telen!! rosa !  LOOK ! :))))

Sjuk..

2012-02-20 @ 13:47:06

Äntligen kan jag sitta vid datorn! Har varit magsjuk och har feber, försyld och trött. Men det var lite tur i oturen eftersom det är lov, och då missar jag inte något i skolan och blir inte stressad!! Såå bra :)) Passar nu på att vila upp mig riktigt ordentligt! Åt en riktigt god sallad idag, räkor, bulgur, sallad, bönor, bröd, kyckling och ett glas mjölk till! LJUVLIGT! riktigt gott :)) Fick pengar idag oxå! Alltid lika kul! Haha ;p Nu ska jag läsa tidning o bah chilla :)

Öka din mentala styrka!!

2012-02-17 @ 19:10:35

1. Anta nya utmaningar.
Se fram emot umaningar, problem och hinder eftersom att de får dig att utvecklas. Önska inte att saker blir enklare - önska att du blir ännu bättre. Hoppas inte att du ska få en lätt dag - hoppas att du stöter på något som får dig att utvecklas som människa.

2. Påminn dig om allt du tidigare lyckats med.
Hämta hem trevliga minnen av tidigare segrar och koppla dem till nuet. Just när du upplevde tidigare segrar kanske du kände att du aldrig skulle klara av det men två år senare hade du klarat både det och mycket mer.

3. Börja med det du kan och öka svårighetsgraden.
Börja dagen med något lite enklare som du vet att du klarar av för att sedan ge dig på lite tuffare utmaningar. Genom detta växer man.

4. Vänta inte på inspiration.
Har du sagt att du ska göra något - stå för det och gör det oavsett hur det känns. Varje gång du gör det du har sagt du ska göra så ökar ditt förtroende för dig själv och ditt ord och därmed också din mentala styrka.

5. Hitta fördelar.
Det går att hitta en mening med allt som sker. Detta kan kallas "blessing in disguise" då du går på upptäcksfärd i att hitta bra saker med alla möten, både dem som har stärkt dig och dem som har tryckt ned dig.


Tio grundprinciper för mental styrka
1. Rätt attityd är viktigare än rätt resurser.
2. Omöjligt är inte ett faktum - det är en åsikt.
3. Det finns inga misslyckanden - bara feedback.
4. Ingen kan göra mig svag, ledsen eller irriterad utan min egen tillåtelse.
5. Hellre försöka och göra misstag än att inte våga alls.
6. Varje dag ovan jord är en bra dag.
7. Höga mål ger energi och kraft i nuet.
8. Vad som än händer i framtiden så kommer jag att klara av det.
9. Jag kan skapa och påverka min egen framtid.
10. Jag litar på mig själv och gör mitt bästa utifrån de resurser jag har tillgängliga.

Beccy´s Bilder !♥

2012-02-15 @ 19:44:19

Älskar´t♥♥♥

2012-02-15 @ 19:27:39

SO ARBETET ÄR KLART!!!! GÖTT SOM FAN ! YEEAH ! Nu taggar ja film ! :))) Lite random bilder dyker nog upp snart! haha !  

Onsdag !

2012-02-15 @ 16:25:09

Bra dag med bra lektioner!! Och underbara resultat av mitt slit ! Redovisade engelskan idag, som gick helt awesome !! NÖJD! Riktigt lyckat. Hade ävFörväntade mig inget annat! :)))) Imorrn väntas en lång dag med redovisningar och arbetet ska lämnas in. :)) TAGGAR`t! Nu plugg. Sen film :)

PEACE

Muntlig redovisning i engelska!!

2012-02-14 @ 19:34:09

Juste.. har ju redovisning imorrn :o Dags att börja plugga! haha ja skoja är så väl förberedd som man kan vara, men lite extra plugg kanske gör att det går ännu bättre imorgon! Så vi får hoppas på det bästa! Somsagt engelska och idrott står på shemat imorgon! På lunchen drar jag ner på stan och fixar mina nya glasögon!! Riktigt snygga! Bilder kommer imorgon. OBS: (inte så nya, men har inte använt dem för att dem satt inte bra), men imorgon ska jag ändra på det! Hoppas det blir en lyckad dag imorgon! Ha en trevlig kväll! Kram din Beccy!
#PEACE



Plugg!

2012-02-14 @ 13:06:49

Nu måste jag ta tag i plugget igen! Dyker nu ner i böckerna ett par timmar! Förresten har köppt en kalender! Så nu är verkligen mitt shema fullt!  

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2012-02-14 @ 09:26:54



Hejsan alla underbara läsare!! :) Idag är det alla hjärtans dag!! Många tror att man måste ha flickvännen/pojkvännen för att kunna fira alla hjärtans dag, men så är det inte. Alla har inte ett förhållande. Det handlar om att man ha en familj och vänner som älskar en!! Självklart kommer dem respektive med in i bilden om så är fallet. Men man är inte forever alone bara för att man inte har en kille/tjej. Dagen är till för ALLA!! Därför heter det ALLA HJÄRTANS DAG!! :) Jag hoppas att alla kommer få ha en fin dag tillsammans med alla. Jag vill skicka ett hjärta till min underbara vän ALIDA!

Jag ska fira dagen med min underbara familj!:))  PUSS! 








Trött tjej.♥

2012-02-13 @ 19:28:48

Hejsan! idag mår jag jag inte bra.. har såå ont i magen.. det blir att stanna hemma imorgon! Kunde knappt gå i skolan. Men det blir nog bättre :)) Tiden läker alla sår ;) Kvällsmat står på shemat sen vidare för tv! Ha en fortsatt bra kväll sunshines!

BECCY ON ICE!♥

2012-02-12 @ 08:26:26

Söndag!! ♥♥♥

2012-02-12 @ 08:06:05

God morgon!! Denna underbara söndag kommer jag tillbringa många timmar i ishallen för träning inför tävling!! :))

Sen när jag kommer hem så ska jag äta o plugga det sista som är kvar! Ikväll blir det mitt efterlängtade söndagsbad med ansiktsmask! TAGGA! :)

Igår tränade jag några timmar o pluggade, såg även en bra film! :D

Nu ska jag äta frukost och sen bege mig till ISHALLEN!

Slänger in lite bilder också! från tävlingar och mina 2 hjärtan! 

PEACE. 

Nationella prov!!

2012-02-09 @ 20:23:10

Jag har inte haft tid att blogga på ett tag, men det beror på dem nationella proven.. jag har pluggat något extremt mycket senaste dagarna så har varit helt slut! Har även tränat och gått upp 5 varje morgon.. Men det blir jag bara piggare av och orkar plugga mer! Nu har jag börjat ta den tidiga bussen, så jag hinner plugga 45 min innan skolan börjar!! Gilla läget! :))) I tisdags hade vi läsförståelse och det gick bra, men skriv-delen gick ännu bättre!!! Hoppas vi får resultaten snart för jag är ivrig!! :) Nu har jag dammsugit, pluggat och tvättat!! Riktigt nöjd med dagen! Mycket skratt blev det också med min underbara vän Linus!! Man måste få ha lite kul också :)


PEACE!

HÅRT ARBETE!! :))♥

2012-02-05 @ 12:31:41

Hejsan!! Ännu en underbar söndag!! Hos mig pluggas det HÅRT!! Som vanligt på söndagar! :)) Skrev nyss klart mitt SO arbete!! Ohyeaah, fan va gött!!!! Nu ska jag träna inför dem svenska-nationella proven som är på tisdag...... -.- FML! TAGGA! :))) Senare sen ska jag till mitt andra hem! ISHALLEN! :))) Idag blir det finslipning av mitt program! Måste vässa till det lite till, så kanske jag höjer mig ett steg till nästa tävling!! BECCY ON ICE ! TONIGHT ;) Först ska jag äta en god middag med min underbara familj! PEACE!

Fucki´n Beccy! ♥ ♥ ♥

2012-02-04 @ 18:16:18

HEJJ!! Mår ni bra??? :)))) JAA ska ni säga! haha ! Jag mår bra iaf, vet ni varför ??? Just för att idag fick jag göra det igen, den där grejjen som jag älskar, något som gör mig sååå glad! Jag tävlade idag i Halsberg!! Det gick förvånansvärt bra, jag klarade av mitt mål jag hade för denna tävling... klarade min Salchow/ögel som jag inte klara förra gången, så med andra ord är jag stolt :) Jag var inte helt nöjd efter jag hade åkt, men efter prisutdelningen blev jag oerhört glad...... OH! Jag kom 5a!!! GLAD TJEJ! Men det bästa med hela tävlingen, jo det var att min älskade MAMMA var med!!! Du gjorde min dag hjärtat !! Du vet inte hur mycket jag älskar DIG!! The fucki´n perfect mom for me! LOVE YOU! The hearts are for you!! 

Tävling!!

2012-02-01 @ 21:36:08

Nu kommer den nyhet som ni kanske har väntat på ?? :)) Jag ska tävla på lördag!! ohyes !! kl kvart i 9:30 skjuter jag iväg min pil och åker till Robin Hood!!! :)) TAGGA!!

Plugg står på schemat!

2012-02-01 @ 15:56:00

Sitter nu och ska plugga!! Renskriva engelskan + läsa massa nyheter!!! SO imorrn!! Det är kvällens mål! Jag ska även se uppdrag granskning och efterlyst!! hoppas jag hinner med att plugga SO också!! :))) Hörs senare!! Juste måste blogga lite mer sen, jag har en nyhet till er!! spännande va ??? :)))) Ni får veta de inatt!! Tjing!